Windows XP

1. In het menu [Start] klikt u op [Printers en faxapparaten].

Het scherm [Printers en Faxapparaten] verschijnt.

2. Klik op [Printer toevoegen].

Het scherm [Wizard printer toevoegen] wordt geopend.

3. Klik op [Volgende >].

4. Klik op [Bluetooth-printer] en vervolgens op [Volgende >].

De computer gaat zoeken naar beschikbare Bluetooth-printers.

Wanneer een nieuwe printer is gevonden, verschijnt het scherm [Wizard Nieuwe Hardware Gevonden]. Om een gevonden apparaat te negeren en verder te zoeken, klik op [Annuleren]. De computer zoekt verder naar andere beschikbare Bluetooth-printers.

5. Klik op [Nee, niet verbinden] en vervolgens op [Volgende >].

6. KLik op [Installeren vanaf een lijst op specifieke locatie (Geavanceerd)] en vervolgens op [Volgende >].

7. Plaats de meegeleverde cd-rom in het cd-romstation van uw computer, selecteer het selectievakje [Zoeken naar verwijderbare media (floppy, cd-rom...)] en vervolgens op [Volgende >].

8. Wanneer het scherm [Installatie Hardware] verschijnt, klik dan op [Doorgaan].

9. Klik wanneer de installatie gelukt is, op [Voltooien].

10. Selecteer [Testafdruk] en klik vervolgens op [Volgende >].

11. Klik op [Voltooien].