Windows XP, Windows Server 2003 / 2003 R2 - USB

Belangrijk

Indien het printerstuurprogramma al is geïnstalleerd, wordt plug en play ingeschakeld en wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB"-poort toegevoegd aan het venster [Printers].

U kunt de printerstuurprogramma's vanaf de meegeleverde cd-rom installeren.

Indien het printerstuurprogramma niet is geïnstalleerd, volgt u de plug en play-instructies van de printer op om deze vanaf de meegeleverde cd-rom te installeren.

1. Sluit het apparaat met de USB-kabel aan op de computer.

Zorg dat de USB-kabel goed is aangesloten.

2. Klik in de wizard Nieuwe hardware gevonden op Installeer de software automatisch (Aanbevolen) en vervolgens op [Volgende >].

3. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Als Auto Run wordt gestart, klikt u op [Annuleren] en vervolgens op [Afsluiten].

Om Auto Run uit te schakelen, drukt u bij het plaatsen van de cd-rom in het station op de linker [Shift]-toets en houdt u deze toets ingedrukt tot de computer gereed is met lezen vanaf de cd-rom.

4. Schakel het selectievakje [Deze locatie opnemen in de zoekopdracht] in onder [Zoeken naar het beste stuurprogramma in deze locatie] en klik vervolgens op [Bladeren] om de locatie van het printerstuurprogramma te selecteren.

Als station D het cd-romstation is, zijn de bronbestanden van het printerstuurprogramma opgeslagen op de volgende locatie:

• PostScript 3

D:\DRIVERS\PS\XP_VISTA\(Language)\DISK1

5. Controleer de locatie van het printerstuurprogramma en klik vervolgens op [Volgende >].

6. Klik op [Doorgaan].

7. Klik op [Voltooien].

Na installatie wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB001"-poort toegevoegd aan het venster [Printers].