Installatie van DeskTop Binder-SmartDeviceMonitor for Client

Belangrijk

1. Sluit alle actieve toepassingen af.

2. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Het installatieprogramma start.

3. Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [OK].

De standaard interfacetaal is Engels.

4. Klik op [DeskTopBinder - SmartDeviceMonitor for Client].

5. Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [Volgende >].

De standaard interfacetaal is Engels.

6. Er verschijnt een bericht om alle andere toepassingen te sluiten. Sluit alle toepassingen en klik vervolgens op [Volgende >].

7. De gebruiksrechtovereenkomst wordt in het dialoogvenster [Gebruikersovereenkomst] weergegeven. Klik nadat u de inhoud heeft doorgenomen op [Ja].

8. Klik op [Volledig installeren] of [Aangepast installeren].

[Volledig installeren] installeert alle vereiste toepassingen: DeskTopBinder Lite and SmartDeviceMonitor for Client.

[Aangepast installeren] installeert alleen geselecteerde toepassingen.

9. Volg de instructies in het display op en klik op [Volgende >] om door te gaan naar de volgende stap.

10. Als de installatie voltooid is, selecteert u één van de opties om de computer nu of later te herstarten, en klik op [Voltooien].

Start de computer opnieuw op om de installatie te voltooien.