Mac OS X

De volgende functies kunnen worden geselecteerd in Mac OS X 10.3 en hoger (voor Mac OS X 10.2 of ouder, zie Windows 2000 / XP, Windows Server 2003 / 2003 R2, Mac OS over Duplex afdrukken)

Uit

Schakelt dubbelzijdig afdrukken uit.

Lange kant binden

De afdrukken worden zo uitgevoerd dat u de lange zijde kunt openen, wanneer ingebonden langs de lange zijde.

Korte kant binden

De afdrukken worden zo uitgevoerd dat u de korte zijde kunt openen, wanneer ingebonden langs de korte zijde.