Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2, Mac OS

Geen

Schakelt dubbelzijdig afdrukken uit.

Over lange zijde omslaan

De afdrukken worden zo uitgevoerd dat u de lange zijde kunt openen, wanneer ingebonden langs de lange zijde.

Over korte zijde omslaan

De afdrukken worden zo uitgevoerd dat u de korte zijde kunt openen, wanneer ingebonden langs de korte zijde.

Opmerking

• Als u een Mac OS gebruikt, klikt u op de knop "Over lange zijde omslaan" of "Over korte zijde omslaan" om te selecteren.