Optie-instellingen voor de printer maken

Optie-instellingen maken voor dit apparaat met het printerstuurprogramma, wanneer bidirectionele communicatie is uitgeschakeld.

Stel optie-instellingen in wanneer bidirectionele communicatie is uitgeschakeld.

Belangrijk

• Onder Windows 2000 / XP / Vista en Windows Server 2003 / 2003 R2 zijn rechten voor het beheren van printers vereist om de printereigenschappen in de map [Printers] te wijzigen. Log in als groeplid van de Beheerder of Power Users.

1Ga in het menu [Start] naar [Instellingen] en klik vervolgens op [Printers].

Het scherm [Printers] wordt geopend.

2Klik op het pictogram van de gewenste printer.

3Klik op [Eigenschappen] in het menu [Bestand].

4Klik op het tabblad [Accessoires].

Onder Windows 2000 / XP / Vista en Windows Server 2003 / 2003 R2 klikt u op het tabblad [Apparaatinstellingen].

5Selecteer de geïnstalleerde opties in het gedeelte [Opties] en geef vervolgens de gewenste instellingen op.

Onder Windows 2000 / XP / Vista en Windows Server 2003 / 2003 R2 klikt u op het gedeelte [Installeerbare opties].

6Klik op [Toepassen] en vervolgens op [OK] om het dialoogvenster voor printereigenschappen te sluiten.

Verwijzing

• Voor meer informatie over het uitvoeren van optie-instellingen voor de printer, zie Opties instellen.