Als er een melding verschijnt tijdens de installatie

Meldingnummer 58 of 34 geeft aan dat het printerstuurprogramma niet kan worden geïnstalleerd via Auto Run. Installeer het printerstuurprogramma met [Printer Toevoegen] of [Installeer printer].

Voor Windows 2000:

1Ga in het menu [Start] naar [Instellingen] en klik vervolgens op [Printers].

2Dubbelklik op het pictogram Printer toevoegen.

3Volg de instructies in de wizard Printer toevoegen op.

Opmerking

• Indien het printerstuurprogramma op een cd-rom onder Windows 2000 staat, is de locatie van het PostScript 3-printerstuurprogramma D:\DRIVERS\PS\XP_VISTA\(Taal)\DISK1.

• Als het installatieprogramma start, klikt u op [Annuleren] om te stoppen.

Voor Windows XP Professional en Windows Server 2003 / 2003 R2:

1In het menu [Start] klikt u op [Printers en faxapparaten].

2Klik op [Printer toevoegen].

3Volg de instructies in de wizard Printer toevoegen op.

Opmerking

• Indien het printerstuurprogramma op een cd-rom staat, is de locatie van het PostScript 3-printerstuurprogramma D:\DRIVERS\PS\XP_VISTA\(Taal)\DISK1.

• Als het installatieprogramma start, klikt u op [Annuleren] om te stoppen.

Voor Windows XP Home Editions:

1Klik in het menu [Start] op [Bedieningspaneel].

2Klik op [Printers en andere Hardware].

3Klik op [Printers en faxapparaten].

4Klik op [Installeer printer].

5Volg de instructies in de wizard Printer toevoegen op.

Opmerking

• Indien het printerstuurprogramma op een cd-rom staat, is de locatie van het PostScript 3-printerstuurprogramma D:\DRIVERS\PS\XP_VISTA\(Taal)\DISK1.

• Als het installatieprogramma start, klikt u op [Annuleren] om te stoppen.

Voor Windows Vista:

1Klik in het menu [Start] op [Bedieningspaneel].

Het [Bedieningspaneel] wordt geopend.

2Klik op [Printer] in "Hardware en Geluid".

3Klik op [Installeer printer].

4Volg de instructies in de wizard Printer toevoegen op.

Opmerking

• Indien het printerstuurprogramma op een cd-rom staat, is de locatie van het PostScript 3-printerstuurprogramma D:\DRIVERS\PS\XP_VISTA\(Taal)\DISK1.

• Als het installatieprogramma start, klikt u op [Annuleren] om te stoppen.