PDF Menu

In dit gedeelte worden de gebruikersinstellingen beschreven in het PDF Menu onder Printereigensch..

PDF wachtwoord wijzigen

U kunt het wachtwoord instellen voor het PDF-bestand dat PDF direct afdrukken uitvoert.

• Huidig wachtwoord

• Nieuw wachtwoord

• Nieuw wachtwoord bevestigen

Er kan een wachtwoord worden ingesteld via Web Image Monitor, maar dan wordt de wachtwoordinformatie over het netwerk verzonden. Als beveiliging een prioriteit is, stel dan het wachtwoord in via dit menu vanuit het bedieningspaneel.

PDF Groepswachtwoord

U kunt het groepswachtwoord instellen dat al bij DeskTopBinder is opgegeven.

• Huidig wachtwoord

• Nieuw wachtwoord

• Nieuw wachtwoord bevestigen

Er kan een wachtwoord worden ingesteld via Web Image Monitor, maar dan wordt de wachtwoordinformatie over het netwerk verzonden. Als beveiliging een prioriteit is, stel dan het wachtwoord in via dit menu vanuit het bedieningspaneel.

Resolutie

U kunt de resolutie van de afdruk instellen in dots per inch.

De standaardinstelling is [600 dpi (snel)].

Color Setting (Kleurinstelling)

U kunt een RGB-instelling maken.

De standaardinstelling is [Super fijn].

Color Profile (Kleurprofiel)

U kunt het kleurprofiel instellen.

De standaardinstelling is [Automatisch].

Process Color Model (Kleurmodelmethode)

Geef het Kleurmodel op.

De standaardinstelling is [Color (Kleur)].