PS Menu

In dit gedeelte worden de gebruikersinstellingen beschreven in het menu PS Menu onder Printereigensch..

Dit menu kunt u alleen selecteren als de optionele PostScript 3-eenheid is geïnstalleerd.

Taak time-out

U kunt opgeven hoe lang de printer wacht (in seconden) voordat hij de huidige taak annuleert wanneer de taak wordt onderbroken terwijl hij werd verwerkt.

De standaardinstelling is [Driver / opdracht gebr.].

Als u [Apparaatinst. gebr.] selecteert, voer dan een waarde in tussen 0 en 999.

De standaardinstelling is "0".

"0" betekent niet time-out.

Wacht time-out

U kunt opgeven hoe lang de printer wacht (in seconden) voordat hij de ontvangst van de taak annuleert wanneer de printer het einde van de taak niet kan detecteren.

De standaardinstelling is [Driver / opdracht gebr.].

Als u [Apparaatinst. gebr.] selecteert, voer dan een waarde in tussen 0 en 999.

De standaardinstelling is "30".

"0" betekent niet time-out.

Gegevensnotatie

U kunt een gegevensindeling selecteren.

De standaardinstelling is [TBCP].

Deze instelling is niet van toepassing wanneer het apparaat wordt gebruikt met een parallelle of EtherTalk-verbinding.

Wanneer het apparaat wordt gebruikt met een parallelle verbinding en de binaire gegevens worden vanaf het printerstuurprogramma verzonden, dan wordt de afdruktaak geannuleerd.

Wanneer het apparaat met een Ethernet-verbinding wordt gebruikt, dan wordt de afdruktaak geannuleerd op de volgende voorwaarden:

• Het gegevensformaat van het printerstuurprogramma is TBCP en het gegevensformaat geselecteerd op het bedieningspaneel in Binaire gegevens.

• Het gegevensformaat van het printerstuurprogramma is binair en het gegevensformaat geselecteerd op het bedieningspaneel in TBCP.

Resolutie

U kunt de resolutie van de afdruk instellen in dots per inch.

De standaardinstelling is [600 dpi (snel)].

Color Setting (Kleurinstelling)

U kunt een RGB-instelling maken.

De standaardinstelling is [Super fijn].

Color Profile (Kleurprofiel)

U kunt het kleurprofiel instellen.

De standaardinstelling is [Automatisch].

Process Color Model (Kleurmodelmethode)

Geef het Kleurmodel op.

De standaardinstelling is [Color (Kleur)].