Afdrukken met PictBridge

Volg de onderstaande procedure om het afdrukken met PictBridge op dit apparaat te starten.

Belangrijk

• Trek de USB-kabel niet uit het apparaat terwijl de gegevens worden verzonden. Als u dat wel doet, zal het afdrukken mislukken.

• Gebruik de USB-kabel die meegeleverd werd met uw digitale camera.

1Controleer of het apparaat en de digitale camera beide zijn ingeschakeld.

2Sluit de optionele USB host interface-kaart of de optionele mediasleuf in het apparaat via een USB-kabel aan op de digitale camera.

De indicator Data In op het apparaat knippert enkele seconden en "PictBrdg" wordt op het bedieningspaneel van het apparaat weergegeven. Dat betekent dat het apparaat de digitale camera herkent als PictBridge-apparaat.

Afbeelding van USB-verbinding

3Selecteer op uw digitale camera de afbeeldingen die u wilt afdrukken en geef de afdrukinstellingen op.

Het apparaat ontvangt de instellingen van de digitale camera en begint met afdrukken.

Opmerking

• Omdat de afdrukomstandigheden op de digitale camera werden gespecificeerd, hangen de instelbare parameters af van uw digitale camera. Raadpleeg de handleiding van uw digitale camera voor meer informatie.

• Bij sommige digitale camera' zijn instellingen vereist voor het manuele gebruik van PictBridge. Raadpleeg de handleiding van uw digitale camera voor meer informatie.