Wat is PictBridge?

U kunt een digitale camera die compatibel is met PictBridge op dit apparaat aansluiten met behulp van een USB-kabel. Zo kunt u rechtstreeks foto's afdrukken die u met de digitale camera hebt gemaakt door de digitale camera te bedienen.

Belangrijk

• Om deze functie te gebruiken, moet de optionele Camera Direct Print Card op het apparaat geïnstalleerd zijn.

Afbeelding van pictbridge-verbinding

Opmerking

• Controleer of uw digitale camera compatibel is met PictBridge.

• Er kunnen maximaal 999 afbeeldingen van de digitale camera naar het apparaat worden verzonden tijdens één afdruktransactie. Als er wordt geprobeerd om meer afbeeldingen te verzenden, dan wordt een foutbericht naar de camera gestuurd en mislukt het afdrukken.

• Omdat de afdrukomstandigheden op de digitale camera worden gespecificeerd, hangt het van de desbetreffende digitale camera af welke parameters kunnen worden gespecificeerd. Raadpleeg de handleiding van uw digitale camera voor meer informatie.

• Deze functie is compatibel met USB 2.0.