Afdrukken op papier met een vaste richting of met twee zijden

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u afdrukt op papier waarvan de richting en de afdrukzijde niet kunnen worden gewijzigd (bv. briefpapier).

Gebruik de instellingen en de papierrichting zoals hieronder afgebeeld om ervoor te zorgen dat het apparaat juist afdrukt op papier met een vaste invoerrichting (zoals briefpapier of ononderbroken briefpapier). Geef [Autodetectie] of [Aan Altijd)] op voor [Letterhead Setting] in de printerinstellingen en plaats vervolgens het origineel en het papier zoals hieronder afgebeeld. Raadpleeg "Systeem" voor meer informatie over de instellingen om op briefpapier af te drukken.

Papierrichting

Papierladen 1-4

Multi-handinvoerlade

Grote bulklade

Briefpapier instelling

[Aan]

Briefpapier instelling

[Uit]

Briefpapier instelling

[Aan]

Briefpapier instelling

[Uit]

1-zijdig afdrukken

Staand afbeelding

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

2-zijdig afdrukken

Staand afbeelding

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

1-zijdig afdrukken

Liggend afbeelding

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

2-zijdig afdrukken

Liggend afbeelding

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

Afbeelding van papier met een vaste richting

Opmerking

• U kunt niet 2-zijdig afdrukken (duplex) op papier dat wordt ingevoerd vanaf de multi-handinvoerlade.

• Om op briefpapier af te drukken wanneer [Briefpapier instelling] op [Aan (Altijd)] staat, moet u [Briefhoofd papier] instellen als papiertype in de instellingen van het RPCS-printerstuurprogramma.

• Als u tijdens een kopieertaak overschakelt van 1-zijdig naar 2-zijdig (duplex) afdrukken, zullen alle pagina' die na de wijziging worden afgedrukt, 2-zijdig worden afgedrukt. Als u wenst dat de overige sets langs 1 zijde worden afgedrukt, geef dan een papierlade op die niet beschikbaar is voor dubbelzijdig afdrukken. Raadpleeg de Help-functie van de printer voor meer informatie.