Alle taken afdrukken

1Druk op de toets [Printer].

Het printerscherm wordt weergegeven.

Druk op [Afdruktaken] in het Printerscherm.

Illustratie scherm bedieningspaneel

Een lijst met Gebruiker-ID's, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

2Klik op de Gebruiker-ID waarvan u het bestand wilt afdrukken.

Illustratie scherm bedieningspaneel

U kunt niet meerdere Gebruiker-ID's tegelijk selecteren.

Druk op [Pijl-omhoogVorige] of [Pijl-omlaagVolgende] om door de lijst te bladeren.

Druk op [Wissen] om de selectie te annuleren.

3Druk op [Alle taken afdrukken].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Als de geselecteerde Gebruiker-ID meerdere types afdruktaken heeft, verschijnt het selectiescherm van het type afdruktaak.

4Selecteer het gewenste type afdruktaak en druk daarna op [OK].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Het bevestigingsscherm wordt weergegeven.

Het bevestigingsscherm verschijnt niet als de geselecteerde ID slechts één type afdruktaken heeft.

5Druk op [Ja].

De geselecteerde bestanden worden afgedrukt.

Opmerking

• Nadat het afdrukken voltooid is, worden de bestanden in Test afdruk, Beveiligde afdruk en Wacht met afdrukken gewist.

• U kunt geen afdruktaak selecteren die niet onder de geselecteerde Gebruiker-ID is opgeslagen.

• Wanneer u meerdere Test afdruk-bestanden selecteert en op het bevestigingsscherm niet het aantal sets specificeert, wordt een set minder afgedrukt dan het opgegeven aantal op de computer, voor elk geselecteerd document. Als het aantal sets op de computer '1' is, dan wordt van elk document één set afgedrukt.

• Als u Opgeslagen afdruk selecteert, wordt het aantal dat u op het bevestigingsscherm instelt toegepast op alle bestanden van het geselecteerde type voor de afdruktaak. Als u geen hoeveelheid instelt, wordt het minimumaantal toegepast op alle bestanden.

• Als u Beveiligde afdruk selecteert, moet u het juiste wachtwoord invoeren. Als er meerdere wachtwoorden zijn, drukt het apparaat alleen bestanden af die overeenstemmen met het opgegeven wachtwoord.

• Als u Opgeslagen afdruk-bestanden hebt geselecteerd waarvan enkele een wachtwoord vereisen, drukt het apparaat de bestanden af die overeenstemmen met het opgegeen wachtwoord en de bestanden die geen wachtwoord vereisen.

• Het bevestigingsscherm geeft het totaal aantal bestanden weer van geselecteerde Gebruiker-ID die moeten worden afgedrukt.