De gewenste afdruktaak afdrukken

1Druk op de toets [Printer].

Het printerscherm wordt weergegeven.

2Druk op [Afdruktaken] in het Printerscherm.

Illustratie scherm bedieningspaneel

Een lijst met Gebruiker-ID's, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

3Klik op de Gebruiker-ID waarvan u het bestand wilt afdrukken.

Illustratie scherm bedieningspaneel

U kunt niet meerdere Gebruiker-ID's tegelijk selecteren.

Druk op [Pijl-omhoogVorige] of [Pijl-omlaagVolgende] om door de lijst te bladeren.

Druk op [Wissen] om de selectie te annuleren.

4Druk op [Lijst per gebr.ID].

Illustratie scherm bedieningspaneel

De afdruktaaklijst van de geselecteerde Gebruiker-ID verschijnt.

5Selecteer de gewenste afdruktaken.

Illustratie scherm bedieningspaneel

Druk opnieuw op de geselecteerde afdruktaak om een selectie te annuleren. Om alle selecties te wissen drukt u op [Alles wissen].

6Druk op [Afdrukken].

Het bevestigingsscherm wordt weergegeven.

7Druk op [Ja].

De geselecteerde bestanden worden afgedrukt.

Opmerking

• Wanneer u meerdere bestanden selecteert, geeft het bevestigingsscherm het totaal aantal bestanden weer dat moet worden afgedrukt.