Afdrukken met wachtwoord beschermde PDF-documenten

Volg de onderstaande procedure om met een wachtwoord beschermde PDF-bestanden af te drukken.

1Wijs in het menu [Start] naar [Alle Programma's], [DeskTopBinder] en klik vervolgens op [Extended Features Wizard].

Het dialoogvenster [Extended Features Wizard] verschijnt.

2Klik op [Start], en klik daarna herhaaldelijk op [Volgende>] totdat het dialoogvenster [Afdrukfunctie2] verschijnt.

3Klik in het dialoogvenster [Afdrukfunctie2] op [Eigenschappen...].

Het dialoogvenster [Eigensch. PDF directafdr.] verschijnt.

4Selecteer het vakje [PDF-wachtwoord gebruiken] links onder in het dialoogvenster en klik vervolgens op [OK].

5Klik herhaaldelijk op [Volgende>] totdat [Voltooien] verschijnt.

6Klik op [Voltooien].

Het dialoogvenster [Extended Features Wizard] wordt gesloten.

7Sleep het PDF-bestand dat u wilt afdrukken naar het pictogram voor PDF direct afdrukken in Function Palette en zet het daar neer.

Het dialoogvak [Lijst van uitvoerbestanden - PDF directafdr.] verschijnt.

8Klik op het PDF-bestand dat u wilt afdrukken, hiermee selecteert u het, en klik vervolgens op [OK].

Het dialoogvenster [Eigensch. PDF directafdr.] verschijnt.

9In het vak [PDF wachtwoord:] rechtsonder in het dialoogvenster voert u het wachtwoord in voor het PDF-bestand dat u wilt afdrukken en vervolgens klikt u op [OK].

Het met een wachtwoord beschermd PDF-bestand wordt afgedrukt.

Opmerking

• Doe voor het afdrukken van een wachtwoord-beschermd PDF-bestand een van de volgende dingen:

• Voer in het dialoogvenster [Eigensch. PDF directafdr.] het wachtwoord in voor het PDF-bestand dat u wilt afdrukken.

• Geef een wachtwoord voor het PDF-bestand op door [PDF wachtwoord wijzigen] te selecteren in het [PDF Menu] op het bedieningspaneel van het apparaat.

• Als een [PDF Groepswachtwoord] voor het [PDF Menu] is gemaakt met DeskTopBinder Lite of het bedieningspaneel van het apparaat, moet hetzelfde groepswachtwoord aan de andere van deze twee worden toegewezen.