De standaardinstellingen van de printer maken - de printereigenschappen

Belangrijk

• Om de standaardinstellingen van de printer te wijzigen inclusief de opties, dient u zich als een printerbeheerder aan te melden. Leden van de beheerdersgroep hebben standaard printerbeheerrechten.

• U kunt de standaardprinterinstellingen niet voor individuele gebruikers wijzigen. De instellingen in het dialoogvenster [Printereigenschappen] zijn van toepassing op alle gebruikers.

1Klik in het menu [Start] op [Bedieningspaneel].

Het venster [Bedieningspaneel] verschijnt.

2Klik in 'Hardware en geluid' op [Printer].

3Klik met de rechtermuisknop op de printer die u wilt gebruiken en klik vervolgens op [Eigenschappen].

Het dialoogvenster [Printereigenschappen] verschijnt.

Wanneer u het dialoogvenster [Printereigenschappen] de eerste keer opent, na installatie van het RPCS-printerstuurprogramma, verschijnt een bevestigingsbericht. Nadat u op [OK] heeft geklikt verschijnt het dialoogvenster [Printereigenschappen].

4Maak de noodzakelijke instellingen en klik vervolgens op [OK].

Opmerking

• De hier gemaakte instellingen worden als standaardinstellingen voor alle toepassingen gebruikt.

• Raadpleeg voor meer informatie de Help van het printerstuurprogramma.