RPCS - Toegang tot de printereigenschappen

Er zijn twee typen dialoogvensters voor het dialoogvenster [Printereigenschappen].

"Meerdere tabbl." wordt in deze handleiding als voorbeeld gebruikt. Raadpleeg voor meer informatie over het wijzigen van de soorten dialoogvenster de Help-functie van het printerstuurprogramma.

Meerdere tabbl.

Het venstertype is ontworpen voor gebruikers die dikwijls wisselen tussen afdrukinstellingen ten behoeve van uiteenlopende afdruktaken.

Aang. instellingen

Dit type dialoogvenster is ontworpen voor gebruikers die zelden de afdrukinstellingen wijzigen. Dit type dialoogvenster kan variëren afhankelijk van de geïnstalleerde opties.