Standaardinstellingen voor de printer maken - voorkeuren voor afdrukken

Belangrijk

• U kunt de standaardprinterinstellingen niet voor individuele gebruikers wijzigen. De instellingen in het dialoogvenster [Printereigenschappen] zijn van toepassing op alle gebruikers.

1Ga in het menu [Start] naar [Instellingen] en klik op [Printers].

Het venster [Printers] verschijnt.

2Klik op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken.

3Klik in het menu [Bestand] op [Afdrukvoorkeuren...].

Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] verschijnt.

4Maak de noodzakelijke instellingen en klik vervolgens op [OK].

Opmerking

• De hier gemaakte instellingen worden als standaardinstellingen voor alle toepassingen gebruikt.

• Raadpleeg voor meer informatie de Help van het printerstuurprogramma.