Vanuit een toepassing de instellingen van de printer maken

U kunt printerinstellingen vanuit een specifieke toepassing maken.

Om printerinstellingen te maken voor een specifieke toepassing, opent u het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] vanuit die toepassing. In de volgende procedure wordt uitgelegd hoe u printerinstellingen maakt voor Windows Vista WordPad als voorbeeld voor hoe u printerinstellingen voor een specifieke toepassing kunt maken.

1Klik in het menu [Bestand] op [Afdrukken...].

Het dialoogvenster [Afdrukken] verschijnt.

2Selecteer in de lijst [Printer selecteren] de printer die u wilt gebruiken.

3Klik op [Voorkeuren].

Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] verschijnt.

4Maak de noodzakelijke instellingen en klik vervolgens op [OK].

Opmerking

• Procedures voor het openenen van het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren] zijn afhankelijk van de toepassing. Raadpleeg voor meer informatie de handleidingen die bij de toepassing zitten.

• Alle instellingen, die u met gebruik van de volgende procedure maakt, zijn alleen geldig voor de huidige toepassing.

• Gewone gebruikers kunnen de eigenschappen in het dialoogvenster [Afdrukken] van een toepassing wijzigen. De instellingen die hier zijn gemaakt worden als standaard gebruikt bij het afdrukken van deze toepassing.

• Raadpleeg voor meer informatie de Help van het printerstuurprogramma.