Gebruiken als een netwerkprinter

Dit apparaat kan als een Windows-netwerkprinter, NetWare-printserver of de externe Netware-printer worden gebruikt.

Illustratie van netwerkgebruik

Opmerking

• In een IPv6-omgeving kunnen geen NetWare-servers worden gebruikt.

• Zie de uitleg over de installatie van het printerstuurprogramma voor elk type netwerkprinter.

• Voor meer informatie over de Windows netwerkprinter, raadpleegt u "Een windows netwerkprinter gebruiken".

• Voor meer informatie over NetWare Afdrukserver en remote printer, raadpleegt u "Een Netware Afdrukserver / Remote Printer gebruiken".