Een SMB-map registreren

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een SMB-map kunt registreren.

1. Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

2. Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3. Druk op [Beheerdertoepas.].

4. Druk op [Adresboekmanagement].

5. Controleer of [Progr./Wijz.] geselecteerd is.

6. Selecteer de naam van de map die u wilt registreren.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer met de cijfertoetsen in.

7. Druk op [Verif. Info] en vervolgens op [Pijl-omlaagVolgende].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8. Druk op [Spec. and. Ver.info.] rechts van "Mapverificatie".

Wanneer [Niet opgeven] wordt geselecteerd, zijn de SMB-gebruikersnaam en het SMB-wachtwoord dat u heeft opgegeven in Standaard gebruikersnaam/wachtwoord [Verzenden] van de instellingen voor Bestandsoverdracht van toepassing.

9. Druk op [Wijzigen] onder "Log-in Gebruikersnaam".

10. Voer de log-in gebruikersnaam in en klik vervolgens op [OK].

11. Druk op [Wijzigen] onder "Log-in Wachtwoord".

12. Voer het wachtwoord in en druk vervolgens op [OK].

13. Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging en druk vervolgens op [OK].

14. Druk op [Map].

15. Druk op [SMB].

Om een map op te geven, dient u handmatig het pad in te voeren of de map te lokaliseren door op het netwerk te zoeken.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

16. Geef het pad op.

Raadpleeg "De SMB-map handmatig vinden" om het pad handmatig op te geven.

Voor meer informatie over hoe u het pad opgeeft met Bladeren door netwerk, raadpleegt u "De map opsporen met Bladeren door netwerk".

17. Druk op [Verbindingstest] om te controleren of het pad goed is ingesteld.

18. Druk op [Afsluiten].

Als de verbindingstest mislukt, controleer dan de instellingen en probeer het opnieuw.

19. Druk op [OK].

20. Druk op [Afsluiten].

21. Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

Verwante onderwerpen

De SMB-map handmatig lokaliseren
De SMB-map lokaliseren met de functie Bladeren door netwerk
Als er een inlogscherm verschijnt