Windows XP

1. In het menu [Start] klikt u op [Printers en faxapparaten].

Het venster [Printers en faxen] verschijnt.

2. Klik op [Printer toevoegen].

Het venster van [Wizard Printer toevoegen] gaat open.

3. Klik op [Volgende > ].

4. Klik op [Bluetooth-printer] en dan op [Volgende >].

De computer begint naar beschikbare Bluetooth-printers te zoeken.

Als een nieuwe printer wordt ontdekt, verschijnt het venster [Wizard Nieuwe hardware gevonden]. Om een gevonden apparaat te negeren en door te gaan met zoeken, klikt u op [Annuleren]. De computer begint opnieuw te zoeken naar andere beschikbare Bluetooth-printers.

5. Klik op [Nee, geen verbinding maken] en vervolgens op [Volgende >].

6. Klik op [Ik wil zelf kiezen (geavanceerd)] en vervolgens op [Volgende >].

7. Stop de cd-rom die u bij dit apparaat meegeleverd kreeg in de cd-rom-lezer van uw computer, selecteer het aankruisvakje [Op verwisselbare media zoeken (b.v. op een diskette of cd-rom)] en klik vervolgens op [Volgende >].

8. Als het venster [Hardware-installatie] verschijnt, klikt u op [Doorgaan].

9. Als de installatie gelukt is, klikt u op [Voltooien].

10. Selecteer [Proefafdruk] en klik vervolgens op [Volgende >].

11. Klik op [Voltooien].