web

Gebruik het commando "web" om parameters in Web Image Monitor weer te geven en te configureren.

Instellingen bekijken

msh> web

URL-configuratie

U kunt gekoppelde URL's instellen door op [URL] in Web Image Monitor te klikken.

msh> web "ID" url http:// "The URL or IP address you want to register"/

Geef "1" of "2" op als ID voor het cijfer dat met de URL overeenstemt. Er kunnen maximum twee URL's worden geregistreerd en opgegeven.

URL's geregistreerd als koppelingsbestemmingen opnieuw instellen

msh> web "ID" clear url

Geef "1" of "2" op als ID voor het cijfer dat met de URL overeenstemt.

Configuratie van de koppelingnaam

U kunt de naam invoeren van de URL die verschijnt in Web Image Monitor.

msh> web "ID" name "Name you want to display"

Geef "1" of "2" op als ID voor het cijfer dat met de koppeling overeenstemt.

URL-namen geregistreerd als koppelingsbestemmingen opnieuw instellen

msh> web "ID" clear name

Geef "1" of "2" op als ID voor het cijfer dat met de koppelingnaam overeenstemt.

Configuratie van de Help-URL

U kunt gekoppelde URL's instellen door op "?" te klikken in Web Image Monitor.

msh> web help http://"Help URL or IP address"/help/

De Help-URL opnieuw instellen

msh> web clear help