ipp

Gebruik het commando "ipp" om IPP-instellingen te bekijken en te configureren.

Instellingen bekijken

Met het volgende commando worden de huidige IPP-instellingen weergegeven:

msh> ipp

IPP-time-outconfiguratie

Geef op hoeveel seconden de computer moet wachten voordat een onderbroken afdruktaak wordt geannuleerd. De tijd kan worden ingevoerd tussen 30 en 65535 seconden.

msh> ipp timeout [30-65535]

Configuratie van de verificatie van de IPP-gebruiker

Gebruik IPP-gebruikersverificatie om te beperken dat gebruikers met IPP afdrukken. De standaardwaarde is "uit".

msh> ipp auth {basic|digest|off}

• De gebruikersverificatie-instellingen zijn "basis" en "samenstelling".

• Indien gebruikersverificatie opgegeven is, registreer dan een gebruikersnaam. U kunt maximaal 10 gebruikers registreren.

Configuratie van de IPP-gebruikersnaam

Configureer IPP-gebruikers volgens de volgende berichten:

msh> ipp user

Het volgende bericht verschijnt:

msh> Input user number (1 to 10):

Voer het nummer, de gebruikersnaam en het wachtwoord in.

msh> IPP user name:user1

msh> IPP :*******

Nadat de instellingen werden geconfigureerd, verschijnt het volgende bericht:

User configuration changed.