Telnet gebruiken

Volg de onderstaande procedure om telnet te gebruiken.

Belangrijk

1. Gebruik het IP-adres of de hostnaam van het apparaat om telnet op te starten.

% telnet "IP address"

2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Raadpleeg uw netwerkbeheerder voor meer informatie over de gebruikersnaam en het wachtwoord.

Voor de gebruikersverificatie voert u een log-in gebruikersnaam en wachtwoord in.

Voor de gebruikerscodeverificatie voert u een gebruikerscode in in Gebruikerscode.

3. Voer een commando in.

4. Sluit telnet af.

msh> logout

Het configuratiebericht over het opslaan van de wijzigingen verschijnt.

5. Voer "Ja" in om de wijzigingen op te slaan en druk vervolgens op de toets [Enter].

Als u de wijzigingen niet wilt opslaan, voer dan "Nee" in en druk op de toets [Enter]. Om nog meer wijzigingen door te voeren, geeft u "return" in in de commandoregel en drukt u vervolgens op de toets [Enter].