Bestand doorzenden

Dit gedeelte beschrijft hoe u de instellingen voor Bestandsoverdracht opgeeft met behulp van voorzieningen.

U kunt instellingen wijzigen met Web Image Monitor, SmartDeviceMonitor for Admin en telnet.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [SMTP Server]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [SMTP Verificatie]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [POP voor SMTP]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [Ontvangstprotocol] afbeelding [POP3]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [Ontvangstprotocol] afbeelding [IMAP4]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [Ontvangstprotocol] afbeelding [SMTP]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [POP3 / IMAP4 Instellingen]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [E-mailadres beheerder]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [E-mail communicatiepoort]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [E-mail ontvangstinterval]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [Max.ontvangstformaat e-mail]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [E-mailopslag in server]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [Standaard gebruikersnaam/wachtwoord [Verzenden]]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [Fax E-mailaccount]

• Web Image Monitor: kan worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [Intervaltijd Scanner opnieuw zenden]

• Web Image Monitor: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

[Bestandsoverdracht] afbeelding [Aant.keren opn.verz. Scan.]

• Web Image Monitor: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• SmartDeviceMonitor for Admin: kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.

• telnet: Kan niet worden gebruikt voor het opgeven van de instelling.