Aansluiten op de IEEE 1284-interface

Dit gedeelte legt uit hoe u de IEEE 1284-interfacekabel op de IEEE 1284-interfacekaart aansluit.

VOORZICHTIG

• Goed afgeschermde en geaarde kabels en aansluitingen moeten voor aansluitingen met een host-computer (en/of randapparatuur) worden gebruikt om in overeenstemming te zijn met de stralingslimieten.

1. Zorg ervoor dat de hoofdstroomschakelaar op het apparaat is uitgeschakeld.

2. Schakel de hoofdstroomschakelaar van de hostcomputer uit.

3. De IEEE 1284-interfacekabel op de IEEE 1284-poort aansluiten.

Afbeelding van het aansluiten van de IEEE 1284-interfacekabel

Het is mogelijk dat u een conversieadaptor moet gebruiken om de kabel aan te sluiten op de interface. Raadpleeg uw verkoper of servicevertegenwoordiger voor meer informatie over het aankopen van een conversieadaptor.

4. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op de interfaceconnector op de hostcomputer.

Controleer de vorm van de connector met de computer. Sluit de kabel stevig aan.

5. Schakel de hoofdschakelaar van het apparaat in.

6. Schakel de hostcomputer in.

In combinatie met Windows 2000/XP/Vista en Windows Server 2003/2003 R2 kan er een installatiescherm voor het printerstuurprogramma verschijnen bij het inschakelen van de computer. Klik op [Annuleren] op het scherm als dat gebeurt.