Bedieningspaneel

Op het display worden de status van het apparaat, foutberichten en functiemenu's weergegeven.

De weergegeven functie-items dienen als selectietoetsen. U kunt deze items kiezen of selecteren door kort op uw keuze te drukken.

Wanneer u een item op het bedieningspaneel selecteert of opgeeft, wordt het gemarkeerd, zoals in Schermafbeelding van bedieningspaneel. Toetsen die worden weergegeven als Schermafbeelding bedieningspaneel kunnen niet worden gebruikt.

Belangrijk

Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller] om het menu Gebruikersinstellingen weer te geven en druk vervolgens op [Systeeminstellingen].

Met het menuscherm Systeeminstellingen als voorbeeld, geeft dit gedeelte uitleg over hoe u het bedieningspaneel van het apparaat kunt gebruiken.

schermafbeelding van het bedieningspaneel (illustratie met nummers en benoemingen)

1. De menu-tabbladen voor verschillende instellingen verschijnen. Om de instelling weer te geven die u wilt opgeven of wijzigen, drukt u op het betreffende menu-tabblad.

2. Een lijst van instellingen verschijnt. Om een instelling op te geven of te wijzigen, drukt u op de betreffende toets in de lijst.

3. Druk hierop om het menu Gebruikersinstellingen af te sluiten.