Handleidingen voor dit apparaat

Lees deze handleiding aandachtig door voor u deze machine in gebruik neemt.

Gebruik de handleidingen die betrekking hebben op hetgene dat u met het apparaat wilt doen.

Belangrijk

Over dit apparaat

Lees, voordat u dit apparaat gebruikt, zeker het gedeelte Veiligheidsinformatie van deze handleiding door. In deze handleiding worden de verschillende functies van het apparaat uitgelegd. U vindt er ook uitleg over het bedieningspaneel, de voorbereidende procedures vooraleer u het apparaat kunt gebruiken, hoe u tekst invoert, hoe u de meegeleverde cd-roms installeert en hoe u papier, toner, nietjes en andere verbruiksartikelen vervangt.

Problemen oplossen

Hier vindt u een leidraad om vaak voorkomende problemen op te lossen die gepaard gaan met het gebruik van het apparaat.

Kopieer-/Document Serverhandleiding

Geeft uitleg over de functies en bediening van het kopieerapparaat en de Document Server. Wij verwijzen u tevens naar deze handleiding voor uitleg over het plaatsen van originelen.

Faxhandleiding

Geeft uitleg over Faxfuncties en -bewerkingen.

Printerhandleiding

Geeft uitleg over Printerfuncties en -bewerkingen.

Scannerhandleiding

Geeft uitleg over Scannerfuncties en -bewerkingen.

Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen

Hierin wordt uitgelegd hoe u het apparaat op een netwerk aansluit, hoe u het configureert en bedient in een netwerkomgeving en hoe u de meegeleverde software gebruikt. Er wordt ook in uitgelegd hoe u de instellingen voor de Hulpprogramma's voor de gebruiker wijzigt en hoe u informatie registreert in het Adresboek.

Veiligheidsinformatie

Deze handleiding is voor de beheerders van het apparaat. Ze legt de beveiligingsfuncties uit die u kunt gebruiken om te voorkomen dat er wordt geknoeid met de gegevens, informatie lekt of om het apparaat te beschermen tegen onrechtmatig gebruik. Voor extra beveiliging raden we u aan eerst de volgende instellingen uit te voeren:

• Installeer het apparaatcertificaat.

• Schakel SSL-codering (Secure Sockets Layer) in.

• Wijzig de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder met behulp van de Web Image Monitor.

Raadpleeg de Veiligheidsinformatie voor meer informatie.

Raadpleeg deze handleiding voor het instellen van geavanceerde beveiligingsfuncties of gebruikers- en beheerderstoegang.

PostScript 3 Supplement

Geeft uitleg over hoe u PostScript 3 instelt en gebruikt.

UNIX Supplement

Bezoek onze website of neem contact op met een erkende leverancier voor het "UNIX Supplement".

Deze handleiding bevat beschrijvingen van functies en instellingen die mogelijk niet op dit apparaat beschikbaar zijn.

Andere handleidingen

• Verkorte Kopieerhandleiding

• Verkorte Printerhandleiding

• Verkorte Faxhandleiding

• Verkorte Scanhandleiding

• Handleidingen voor DeskTopBinder Lite

• DeskTopBinder Lite Installatiehandleiding

• DeskTopBinder Introductiehandleiding

• Handleiding Auto Document Link

Opmerking

Productnaam

Algemene naam

DeskTopBinder Lite en DeskTopBinder Professional*1

DeskTopBinder

ScanRouter EX Professional*1 en ScanRouter EX Enterprise*1

de bezorgingssoftware ScanRouter

*1 Optioneel