Een e-mailbestemming registreren

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een e-mailbestemming registreert.

1Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

2Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Beheerdertoepas.].

4Druk op [Adresboekmanagement].

5Controleer of [Progr./Wijz.] geselecteerd is.

6Selecteer de naam van wie u het e-mailadres wilt vastleggen.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer met de cijfertoetsen in.

7Druk op [E-mail].

8Druk op [Wijzigen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9Voer het e-mailadres in.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

10Druk op [OK].

11Selecteer [E-mail / Internet faxbestemming] of [Alleen Internet faxbestemming].

Als [E-mail / Internet faxbestemming] is opgegeven, worden geregistreerde e-mailadressen weergegeven in de weergave van internetfaxadressen en in de weergave van e-mailadressen in het scherm met faxfuncties en in de adresweergave in het scherm met scannerfuncties.

Als [Alleen Internet faxbestemming] is opgegeven, worden geregistreerde e-mailadressen alleen weergegeven in de weergave van internetfaxadressen in het scherm met faxfuncties.

12Als u internetfax wilt gebruiken, geeft u op of u "Verz. via SMTP server" wilt gebruiken.

13Druk op [OK].

14Druk op [Afsluiten].

15Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

Opmerking

• U kunt maximaal 128 tekens invoeren voor het e-mailadres.

• Zie "Namen registreren" om de naam te registreren.