Handelsmerken

Microsoft®, Windows®, Windows Server® en Windows Vista® zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, PostScript en Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Apple, AppleTalk, Bonjour, EtherTalk, Macintosh, Mac OS, Mac OS X en TrueType zijn gedeponeerde handelsmerken van Apple Inc, gedeponeerd in de V.S. en andere landen.

Citrix® en MetaFrame® zijn gedeponeerde handelsmerken van Citrix Systems, Inc.

IPS is een handelsmerk of een gedeponeerd handelsmerk van Zoran Corporation en/of zijn filialen in de Verenigde Staten of andere landen.

Linux® is het gedeponeerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen.

Monotype is een gedeponeerd handelsmerk van Monotype Imaging Inc.

NetWare, IPX en IPX/SPX zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Novell, Inc.

PCL® is een gedeponeerd handelsmerk van Hewlett-Packard Company.

Het woordteken en de logo's van Bluetooth® zijn gedeponeerde handelsmerken die eigendom zijn van Bluetooth SIG, Inc. en het gebruik van die tekens door Ricoh Company, Ltd is geregeld met een licentie.

UNIX is een gedeponeerd handelsmerk in de Verenigde Staten en andere landen. De licentie ervoor wordt exclusief door X/Open Company Limited verleend.

Andere productnamen die hierin worden gebruikt, dienen enkel ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke bedrijven. We ontkennen elk recht op die merken.

De juiste benamingen voor besturingsprogramma's van Windows zijn als volgt:

*De productnamen voor Windows 2000 zijn als volgt:

Microsoft® Windows® 2000 Professional

Microsoft® Windows® 2000 Server

Microsoft® Windows® 2000 Advanced Server

*De productnamen voor Windows XP zijn als volgt:

Microsoft® Windows® XP Professional

Microsoft® Windows® XP Home Edition

Microsoft® Windows® XP Media Center Edition

Microsoft® Windows® XP Tablet PC Edition

*De productnamen voor Windows Vista zijn als volgt:

Microsoft® Windows Vista® Ultimate

Microsoft® Windows Vista® Business

Microsoft® Windows Vista® Home Premium

Microsoft® Windows Vista® Home Basic

Microsoft® Windows Vista® Enterprise

*De productnamen voor Windows Server 2003 zijn als volgt:

Microsoft® Windows Server® 2003 Standard Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Enterprise Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Web Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 Datacenter Edition

¨*De productnamen voor Windows Server 2003 R2 zijn als volgt:

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Standard Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Enterprise Edition

Microsoft® Windows Server® 2003 R2 Datacenter Edition