Koptekst overslaan

DNS-servers waarop de werking wordt gericht

Voor statische IP-instelling

• Microsoft DNS-servers met standaardfuncties van Windows 2000 Server/Windows Server 2003/2003 R2

• BIND 8.2.3 of hoger

Voor DHCP-instelling, wanneer de printer de A-record bijwerkt

• Microsoft DNS-servers met standaardfuncties van Windows 2000 Server/Windows Server 2003/2003 R2

• BIND 8.2.3 of hoger

Voor DHCP-instelling, wanneer de DHCP-server de records bijwerkt

• Microsoft DNS-servers met standaardfuncties van Windows 2000 Server/Windows Server 2003/2003 R2

• BIND 8.2.3 of hoger

• DNS-servers met standaardfuncties van NetWare 5 (of een hogere versie)

Voor IPv6-instelling

• Microsoft DNS-servers met standaardfuncties van Windows Server 2003/2003 R2

• BIND 9.2.3 of hoger