AutoNet gebruiken

Als het IPv4-adres van de printer niet automatisch door de DHCP-server wordt toegekend, dan wordt automatisch een tijdelijk IP-adres dat begint met 169.254 en dat niet op het netwerk wordt gebruikt, door de printer geselecteerd.

Opmerking

• Het IP-adres dat door de SHCP-server wordt toegewezen, krijgt prioriteit over het IP-adres dat door AutoNet wordt geselecteerd.

• U kunt het huidige IPv4-adres bevestigen op de configuratiepagina.

• Wanneer AutoNet actief is, wordt de NetBIOS-naam niet op de WINS-server geregistreerd.

• Het apparaat kan niet communiceren met apparaten die niet over de AutoNet-functie beschikken. Dit apparaat kan echter wel communiceren met Macintosh-computers waarop Mac OS X 10.2.3. of later draait.