Windows XP

1In het menu [Start] klikt u op [Printers en faxapparaten].

Het venster [Printers en faxen] verschijnt.

2Klik op [Printer toevoegen].

Het venster van [Wizard Printer toevoegen] gaat open.

3Klik op [Volgende > ].

4Klik op [Bluetooth-printer] en dan op [Volgende >].

De computer begint naar beschikbare Bluetooth-printers te zoeken.

Als een nieuwe printer wordt ontdekt, verschijnt het venster [Wizard Nieuwe hardware gevonden]. Om een gevonden apparaat te negeren en door te gaan met zoeken, klikt u op [Annuleren]. De computer begint opnieuw te zoeken naar andere beschikbare Bluetooth-printers.

5Klik op [Nee, geen verbinding maken] en vervolgens op [Volgende >].

6Klik op [Ik wil zelf kiezen (geavanceerd)] en vervolgens op [Volgende >].

7Stop de cd-rom die u bij dit apparaat meegeleverd kreeg in de cd-rom-lezer van uw computer, selecteer het aankruisvakje [Op verwisselbare media zoeken (b.v. op een diskette of cd-rom)] en klik vervolgens op [Volgende >].

8Als het venster [Hardware-installatie] verschijnt, klikt u op [Doorgaan].

9Als de installatie gelukt is, klikt u op [Voltooien].

10Selecteer [Proefafdruk] en klik vervolgens op [Volgende >].

11Klik op [Voltooien].

Opmerking

• De eigenlijke bewerkingen van de Bluetooth-printer hangen af van uw Bluetooth-apparaat en/of de computer waarop Bluetooth geïnstalleerd staat. Raadpleeg de Help-informatie die werd meegeleverd bij uw Bluetooth-apparaat en/of de computer waarop Bluetooth geïnstalleerd staat voor meer informatie.

• Nadat de proefafdruk werd afgedrukt, kijkt u die na en klikt u vervolgens op [Sluiten] om het venster te sluiten.

• Als er een probleem is met de proefafdruk, klikt u op [Probleemoplossing] in het venster van de proefafdruk.