SMTP-verificatie

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u SMTP-verificatie registreert.

Voor elke gebruiker die in het Adresboek is geregistreerd kunt u een log-in gebruikersnaam en een log-in wachtwoord registreren voor gebruik bij het openen van een SMTP-server.

Om een SMTP-server te gebruiken, moet deze vooraf zijn geprogrammeerd.

Belangrijk

• Wanneer [Niet opgeven] wordt geselecteerd voor SMTP-verificatie, zijn de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u heeft opgegeven voor de SMTP-verificatie van de instellingen voor Bestandsoverdracht, van toepassing. Meer informatie vindt u in "Bestandsoverdracht".

1Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

2Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Beheerdertoepas.].

4Druk op [Adresboekmanagement].

5Controleer of [Progr./Wijz.] geselecteerd is.

6Druk op de naam die u wilt registreren of voer het geregistreerde nummer in met de cijfertoetsen.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

7Druk op [Verif. info].

8Druk op [Spec. and. Ver.info.] under “SMTP Verificatie”.

9Druk op [Wijzigen] onder “Log-in Gebruikersnaam”.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

10Voer de log-in gebruikersnaam in en klik vervolgens op [OK].

11Druk op [Wijzigen] onder “Log-in Wachtwoord”.

12Voer het wachtwoord in en druk vervolgens op [OK].

13Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging en druk vervolgens op [OK].

14Druk op [OK].

15Druk op [Afsluiten].

16Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

Opmerking

• Zie "Namen registreren" om de naam te registreren.

• U kunt maximaal 191 tekens invoeren voor de gebruikersnaam.

• Wanneer u POP gebruikt voor SMTP-verificatie, kunt maximaal 63 karakters invoeren.

• U kunt maximaal 128 tekens invoeren voor het wachtwoord.

• Om de instellingen voor de SMTP-verificatie te wijzigen, herhaalt u stap 3 tot stap 14.