en beveiligingscode voor een enkele gebruiker registreren

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een beveiligingscode voor een enkele gebruiker registreert.

1Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

2Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Beheerdertoepas.].

4Druk op [Adresboekmanagement].

5Controleer of [Progr./Wijz.] geselecteerd is.

6Selecteer de naam voor wie u de beveiligingscode wilt registreren.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

7Druk op [Beveiliging].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Druk op [Bestemming] of [Afzender] onder “Gebruik naam als”.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Zowel [Bestemming] als [Afzender] kunnen tegelijkertijd worden geselecteerd.

9Druk op [Wijzigen] onder “Beveiligingscode”.

10Voer een beveiligingscode in met de cijfertoetsen en druk op de toets [hekje].

11Druk op [OK].

12Druk op [Afsluiten].

13Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

Opmerking

• Voer een beveiligingscode van maximaal acht cijfers in. U kunt [Beveiliging] ook instellen zonder een beveiligingscode.

• Om de instellingen van de beschermingscode te wijzigen, herhaalt u stap 3 tot 11.