Een groepsnaam wijzigen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een groepsnaam wijzigt.

1Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

2Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Beheerdertoepas.].

4Druk op [Adresboek: Groep programmeren/wijzigen/wissen].

5Controleer of [Progr./Wijz.] geselecteerd is.

6Druk op het groepsnummer dat u wilt wijzigen.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

7Druk onder "Groepsnaam" of "Toetsweergave" op [Wijzigen] als u de groepsnaam en toetsweergave wilt wijzigen.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Voer de nieuwe groepsnaam of toetsweergave in en druk vervolgens op [OK].

9Druk onder "Selecteer een titel" op de titeltoets om de titel te wijzigen.

10Druk onder "Registratienr." op [Wijzigen] als u het registratienummer wilt wijzigen.

11Voer het nieuwe registratienummer in met de cijfertoetsen.

12Druk op de toets [hekje].

13Druk op [OK].

14Druk op [Afsluiten].

15Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].