Een geregistreerde IP-faxbestemming verwijderen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een geregistreerde IP-faxbestemming verwijdert.

Als u een bestemming verwijdert die als bezorgingsbestemming is ingesteld, kunnen berichten naar de geprogrammeerde Persoonlijke box niet worden bezorgd. Zorg dat u de instellingen van de faxfunctie controleert voordat u bestemmingen verwijdert.

1Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

2Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Beheerdertoepas.].

4Druk op [Adresboekmanagement].

5Druk op [Programmeren/Wijzigen].

6Selecteer de naam van de IP-faxbestemming die u wilt verwijderen.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer met de cijfertoetsen in.

U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.

7Druk op [Faxbestemm.].

8Druk op [Wijzigen] onder "Faxbestemming".

9Druk op [Alles verw.], en vervolgens op [OK].

10Druk op [OK].

11Druk op [Afsluiten].

12Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

Opmerking

• Zie "Namen registreren" om de naam, toetsweergave en titel te wijzigen.