Het aantal afdrukken wissen

Dit gedeelte beschrijft hoe u de teller wist.

1Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

2Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Beheerdertoepas.].

4Druk op [Teller weergeven/wissen/afdrukken per gebruiker].

5Selecteer de gebruikerscode die u wilt wissen.

6Om het aantal afdrukken te wissen dat is gemaakt onder een gebruikerscode selecteert u de gebruikerscode aan de linkerkant van het display.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Druk op [Alles op pag. select.] om alle gebruikerscodes op de pagina te selecteren.

7Druk op [Wissen] onder "Per gebruiker".

8Selecteer het functiegebruik dat u wilt afdrukken uit [Teller kopieerapparaat], [Printerteller], [Faxafdrukken], [Faxverzending], [Scannerteller] en [Alle tellers].

9Druk op [OK].

10Druk op [Wissen] onder "Alle gebruikers" als u het aantal afdrukken voor alle gebruikerscodes wilt wissen.

11Selecteer het functiegebruik dat u wilt afdrukken uit [Teller kopieerapparaat], [Printerteller], [Faxafdrukken], [Faxverzending], [Scannerteller] en [Alle tellers].

12Druk op [OK].

13Druk op [Afsluiten].

14Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].