Een geregistreerde naam wijzigen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u een naam wijzigt.

1Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

2Druk op [Systeeminstellingen].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Beheerdertoepas.].

4Druk op [Adresboekmanagement].

5Controleer of [Progr./Wijz.] geselecteerd is.

6Selecteer de geregistreerde naam die u wilt wijzigen.

Druk op de naamtoets of voer het geregistreerde nummer met de cijfertoetsen in.

7Druk op [Wijzigen], rechts van "Naam" of "Toetsweergave" als u de naam van de toetsweergave wilt wijzigen.

8Voer de naam of toetsweergave in en druk vervolgens op [OK].

9Om de titel te wijzigen, drukt u onder "Selecteer een titel" op de toets met de classificatie die u wilt gebruiken.

10Druk onder "Registratienr." op [Wijzigen] als u het registratienummer wilt wijzigen.

11Voer een nieuw registratienummer in met de cijfertoetsen en druk dan op de toets [hekje].

12Druk op [OK].

13Druk op [Afsluiten].

14Druk op de toets [Gebruikerstools/Teller].

Opmerking

• U kunt zoeken op basis van geregistreerde naam, faxnummer, mapnaam, e-mailadres of IP-faxbestemming.