Afdruklogboekinformatie

Dit is een registratie van de meest recentelijk afgedrukte taken.

Gebruik het volgende commando om afdruklogboekinformatie weer te geven:

Item

Beschrijving

ID

Afdrukverzoek-ID.

Gebruiker

Afdrukverzoek gebruikersnaam.

Pagina

Aantal afgedrukte pagina's.

Resultaat

Afdrukverzoekresultaat

Communicatieresultaat

• OK

De afdruktaak werd op een normale wijze voltooid. Het is echter mogelijk dat het afdrukresultaat niet is zoals gevraagd, omwille van printerproblemen.

• NG

De afdruktaak werd niet op een normale wijze voltooid.

• Geannuleerd

Een afdrukverzoek op basis van een commando "rcp", "rsh" of "lpr" werd geannuleerd, mogelijk veroorzaakt door de afdruktoepassing. Niet van toepassing op de commando's "ftp" of "rprinter".

Tijd

Tijd waarop de afdruk waarom verzocht werd, werd ontvangen.

Tijd van ontvangst van afdrukverzoek

Gebruikers-ID (bij het toewijzen van een taak-ID op telnet)

Gebruikers-ID geconfigureerd door printerstuurprogramma.

Verschijnt wanneer het adrukverzoek-ID wordt opgegeven.

TaakNaam (bij het toewijzen van een Taak-ID op telnet)

Naam van het document om af te drukken

Verschijnt wanneer het adrukverzoek-ID wordt opgegeven.

Opmerking

• Raadpleeg het UNIX-supplement voor meer informatie over UNIX-commando's en -parameters.