8021x

Gebruik "8021x"-commando's om informatie weer te geven over IEEE 802.1x.

Instellingen bekijken

msh> 8021x

Configuratie

msh> 8021x "parameter"

Parameter

Geconfigureerde waarde

eap {tls|ttls|leap|peap} {chap|mschap|mschapv2|pap|md5|tls}

U kunt het EAP-verificatietype opgeven.

tls: EAP-TLS (standaard)

ttls: EAP-TTLS

leap: LEAP

peap: PEAP

chap, mschap, mschapv2, pap, md5 of tls zijn instellingen voor de fase 2-methode en moeten worden ingesteld wanneer EAP-TTLS of PEAP wordt gebruikt.

Voer deze instellingen niet in wanneer u andere EAP-verificatietypes gebruikt.

Als u EAP-TTLS selecteert, kunt u chap, mschap, mschapv2, pap of md5 selecteren.

Als u PEAP selecteert, kunt u mschapv2 of tls selecteren.

Gebruikersnaam "tekenreeks"

U kunt de log-in gebruikersnaam voor de Radius-server opgeven.

Bruikbare tekens: ASCII 0x20-0x7e (31 bytes).

De standaardwaarde is blanco.

Gebruikersnaam2 quot;tekenreeks"

U kunt de fase 2-gebruikersnaam voor EAP-TTLS/PEAP fase 2-verificatie opgeven.

Bruikbare tekens: ASCII 0x20-0x7e (31 bytes).

De standaardwaarde is blanco.

domein "tekenreeks"

U kunt de log-in domeinnaam voor de Radius-server opgeven.

De tekens die u kunt invoeren zijn ASCII 0x20-0x7e (31 bytes), maar niet "@" of "\".

De standaardwaarde is blanco.

wachtwoord "tekenreeks"

U kunt de log-in voor de Radius-server opgeven.

Bruikbare tekens: ASCII 0x20-0x7e (128 bytes). De standaardwaarde is blanco.

srvcert {aan|uit}

U kunt het servercertificaat instellen. De standaardwaarde is "uit".

imca {aan|uit}

U kunt het certificaat in- of uitschakelen wanneer de tussenliggende certificaatinstantie aanwezig is. De standaardwaarde is "uit".

srvid "tekenreeks"

U kunt de server-ID en het subdomein van de certificaatserver instellen.

Bruikbare tekens: ASCII 0x20-0x7e (128 bytes). De standaardwaarde is blanco.

claer {a elk commando|alles}

Hiermee zet u de geselecteerde instelling terug op zijn standaardwaarde.

Als u "alles" opgeeft, zullen alle instellingen naar hun standaardwaarde hersteld worden. IEEE 802.1x Auth. status (in- of uitschakelen) voor Ethernet en wireless LAN zal echter niet worden geïnitialiseerd.