lpr

Gebruik het commando "lpr" om LPR-instellingen te bekijken en te configureren.

Instelling bekijken

msh> lpr

De hostnaam controleren bij het verwijderen van de taak

msh> lpr chkhost {on|off}

• De standaardwaarde is "aan".

Als "aan" geselecteerd is, kunt u enkel afdruktaken verwijderen van het IP-adres van de host die de afdruktaak heeft verzonden. Als LPR uitgeschakeld staat, kunt u ook afdruktaken verwijderen van andere IP-adressen dan dat van de host.

Printerfoutdetectiefunctie

lpr prnerrchk {on|off}

• De standaardinstelling is "uit".

Als u dit op "aan" zet, ontvangt de printer niet langer gegevens en zal hij wachten tot de fout is opgelost voordat hij doorgaat met het verwerken van een taak.