Printers controleren

Volg de onderstaande procedure om het apparaat te controleren met behulp van SmartDeviceMonitor for Client.

1Klik met de rechtermuisknop op het pictogram SmartDeviceMonitor for Client, wijs naar [Afdrukeigenschappen] en klik vervolgens op [Apparaatinstellingen controleren...].

Afbeelding van toepassingsscherm

Het dialoogvak [SmartDeviceMonitor for Client - Opties] verschijnt.

2Op het tabblad [Map printers] selecteert u het apparaat dat u wilt controleren en verolgens selecteert u het aankruisvakje [Te controleren]in het gebied Instellingen Controle-informatie.

Afbeelding van toepassingsscherm

Om de apparaatstatus in de takenbalk weer te geven, moet u eerst het aankruisvakje [Te controleren] selecteren en vervolgens [Weergeven op taakbalkmenu].

3Klik op [OK].

Het dialoogvenster wordt gesloten en het geconfigureerde apparaat wordt gecontroleerd.

Opmerking

• Raadpleeg de Help-functie van SmartDeviceMonitor for Client voor meer informatie over statuspictogrammen.