Stroom uitschakelen

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u de stroom uitzet.

Belangrijk

• Schakel de hoofdstroomschakelaar niet uit als de indicator van de bedrijfsschakelaar aan is of knippert. De harde schijf of het geheugen kan beschadigen.

• Zorg ervoor dat u de hoofdstroomschakelaar uitzet voordat u het snoer losmaakt. De harde schijf of het geheugen kan anders beschadigen.

1Zorg ervoor dat de indicator van de bedrijfsschakelaar niet aan staat.

2Open de klep van de schakelaar en schakel dan de hoofdschakelaar uit.

De hoofdstroom-indicator gaat uit.

Opmerking

• Als de hoofdstroomschakelaar wordt uitgezet tijdens de faxfunctie, dan worden wachtende faxen en afdruktaken mogelijk geannuleerd en worden binnenkomende faxen niet ontvangen. Mocht u de schakelaar om de een of andere reden moeten uitschakelen, zorg er dan voor dat er 100% wordt weergegeven voor het beschikbare geheugen op het scherm voordat u de schakelaar indrukt of het snoer uit het apparaat trekt. Faxbestanden in het geheugen worden een uur nadat u de hoofdstroomschakelaar heeft uitgezet of het snoer uit het apparaat heeft getrokken, verwijderd.

• Zie voor meer informatie Problemen oplossen.