Combineren twee originelen

Wanneer twee documenten met hetzelfde formaat en richting na elkaar worden ontvangen, worden deze op een enkel vel afgedrukt als u deze functie aanzet. Hiermee kunt u besparen op papier.

Belangrijk

• Deze functie werkt niet met documenten groter dan A5Staand, B5 JISStaand, A4Staand, 81/2"×11"Staand of 81/2"×51/2"Staand. Als A5Staand, B5 JISStaand, A4Staand, 81/2"×11"Staand of 81/2"×51/2"Staand formaat papier is geladen in het apparaat, wordt iedere pagina van het ontvangen document afgedrukt op een enkel vel. Als A5Liggend, B5 JISLiggend, A4Liggend, 81/2"×11"Liggend of 81/2"×51/2"Liggend formaat papier is geladen in het apparaat, wordt iedere pagina van het ontvangen document geroteerd en afgedrukt op een enkel vel.

• Als papier met een formaat en richting gelijk aan die van het ontvangen document beschikbaar is, is Combineren twee originelen niet mogelijk.

• Als Combineren twee originelen en 2-zijdig afdrukken tegelijkertijd worden geselecteerd, krijgt 2-zijdig afdrukken prioriteit en wordt Combineren twee originelen geannuleerd.

Illustratie van beeldrotatie

Opmerking

• U kunt deze functie in- of uitschakelen met de gebruikersparameter (schakelaar 10, bit 1) in het menu Faxeigenschappen. De standaard instelling is Uit. Zie “Parameterinstellingen”.

• Deze functie maakt gebruik van Geheugenontvangst.