Ontvangst bestanden instellingen

Geef op of ontvangen documenten moeten worden opgeslagen op de harde schijf of onmiddellijk moeten worden afgedrukt zonder te worden opgeslagen. U kunt opgeslagen documenten steeds weer afdrukken en ze als afbeeldingen downloaden naar een computer met Web Image Monitor of DeskTopBinder. Als u afdrukken zonder opslaan selecteert, worden documenten iedere keer afgedrukt wanneer ze worden ontvangen.

Als u met Systeeminstellingen heeft opgegeven dat ontvangen faxberichten moeten worden doorgestuurd naar de delivery server, kunnen de documenten niet worden opgeslagen op de harde schijf.

1Druk op [Faxeigenschappen].

2Druk op [Ontvangstinstellingen].

3Druk op [Ontvangst bestand instellingen].

4Druk op [Afdrukken] of [Opslaan] en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Om uw selectie te annuleren, drukt u op [Annuleren]. De display keert terug naar stap 3.

Als [Opslaan] is geselecteerd, kunt u selecteren of een ontvangstbevestiging moet worden verstuurd naar een bepaald e-mailadres. Druk voor een ontvangstbevestiging op [Bestem. om te inform.] en selecteer een e-mailadres uit de in het adresboek geprogrammeerde Internet Fax bestemmingen. Daarnaast kunt u een groepsbestemming registreren. In een dergelijk geval kunnen maximaal 500 bestemmingen worden toegewezen aan een groep.

5Druk op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].

Opmerking

• U kunt “Parameterinstellingen” (schakelaar 10, bit 5) gebruiken om te selecteren of opgeslagen ontvangen documenten al of niet moeten worden afgedrukt. Zie “Parameterinstellingen”.

• Als [Opslaan] is geselecteerd en een bestemming voor kennisgeving is opgegeven, kan de ontvangstbevestiging van een document worden verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

• Op de harde schijf opgeslagen documenten worden gecategoriseerd als ontvangen en opgeslagen documenten.

• U kunt niet overschakelen naar een andere instelling als ontvangen documenten zijn opgeslagen op de harde schijf. Om over te schakelen naar een andere instelling, moet u indien nodig de op de harde schijf opgeslagen documenten afdrukken en ze vervolgens verwijderen.

• Ontvangen vertrouwelijke documenten worden opgeslagen in het geheugen. Gebruik de functie Vertrouwelijke RX bestanden afdrukken om ze af te drukken.

• Wanneer [Opslaan] is geselecteerd, wordt meer geheugenruimte gebruikt naarmate het aantal opgeslagen documenten toeneemt. Zodra de geheugenruimte onvoldoende is, worden er geen documenten meer opgeslagen op de harde schijf. Als dit het geval is, begint het apparaat met het afdrukken en vervolgens overschrijven van oude documenten.

• U kunt ontvangen documenten opslaan tot een totaal van ongeveer 320 pagina's of 2.240 pagina's A4 formaat Standaard <ITU-T#1Chart>.

• U kunt ontvangen documenten niet verzenden.

• U kunt opgeslagen documenten niet beheren via het scherm van de Document Server.

• Wij raden u aan Web Image Monitor te gebruiken in dezelfde netwerkomgeving als dit apparaat. Anders wordt de webbrowser misschien niet geopend en kan een fout optreden.

Verwante onderwerpen

Ontvangstrapport e-mail