Afdrukken en opslaan

U kunt documenten afdrukken die met Windows-toepassingen zijn gemaakt.

Open het document dat u wilt afdrukken of maak een nieuw document en voer daarna de volgende procedure uit.

1Klik in het menu [Bestand] op [Afdrukken...].

2Selecteer [LAN-Fax M8] in de lijst en klik vervolgens op [Afdrukken].

Het dialoogvenster [LAN-Fax] verschijnt.

De instelprocedure is afhankelijk van de toepassing die u gebruikt. In alle gevallen selecteert u [LAN-Fax M8] als printer.

3Klik in het tabblad [Adresboek] op [Afdrukken].

Nadat u de bestemming heeft opgegeven, klikt u op [Afdrukken & verzenden]. Deze functie zorgt ervoor dat het apparaat alle verstuurde bestanden afdrukt.

Opmerking

• U kunt ook documenten opslaan in TIFF-indeling. Voor nadere details over het opslaan in TIFF-indeling, zie "Als bestanden opslaan".

• U kunt de tijdsduur selecteren gedurende welke het apparaat documentgegevens in het geheugen houdt voor het geval afdrukken niet lukt als gevolg van onvoldoende papier of vastlopen. Dit kunt u instellen met Gebruikersparameters (schakelaar 20, bit 2, 3, 4, 5) in het menu Faxeigenschappen. Gegevens worden verwijderd zodra de ingestelde tijsperiode voorbij is. Zie “Parameterinstellingen”.

• Voor nadere details over het afdrukken van de faxafbeelding, zie de Help van het LAN-Fax-stuurprogramma.