Paginaverkleining

Als u een document ontvangt dat langer is dan het papier in de lade, drukt het apparaat dit gewoonlijk af op twee pagina's. Als u deze functie inschakelt, worden de lengte en de breedte van de ontvangen afbeelding dusdanig verkleind, dat de afbeelding op een enkele pagina past.

Illustratie van paginaverkleining

Als A4Liggend papier is geplaatst en er wordt een document in B4 JISLiggend formaat ontvangen, verkleint het apparaat het document naar één enkel vel A4Liggend.

Opmerking

• U kunt deze functie in- of uitschakelen met de gebruikersparameter (schakelaar 10, bit 3) in het menu Faxeigenschappen. Zie “Parameterinstellingen”.

• Wanneer deze functie wordt gebruikt, is de afdrukkwaliteit mogelijk niet zo goed als gebruikelijk.

• Om een document te splitsen en op twee vellen af te drukken zonder gebruik te maken van deze functie, zie "Paginatussenblad en lengteverkleining".