Internetfaxdocumenten ontvangen

U kunt e-maildocumenten ontvangen met Internetfax.

Er zijn twee methoden om e-mail te ontvangen: Automatische e-mailontvangst en Handmatige e-mailontvangst.

U kunt ontvangen bestanden afdrukken, opslaan en verplaatsen.

De volgende functies kunnen niet worden gebruikt met Internetfax:

Directe ontvangst, Geautoriseerde ontvangst, Type-overdracht ontvangen documenten, SEP Code ontvangst, Ontvangen op een bepaalde tijd, Gesloten Netwerkcode, Resolutie-instelling, Geheugenbeveiligings-ID, Geautoriseerde ontvangst

Belangrijk

• Indien [Beveiligd-wachtwoordverificatie voor alle clientverbindingen verplicht] is geselecteerd in Windows Server 2003/2003 R2, is ontvangst niet mogelijk.

Opmerking

• Met gebruikersparameter (schakelaar 21, bit 1) in het menu Faxeigenschappen kunt u het apparaat de retourontvangst laten verzenden als reactie op het verzoek om ontvangstbevestiging dat aan de verzonden e-mail was bevestigd. Zie “Parameterinstellingen”.